AdServio is uw klankbord bij reorganisatie en organisatieveranderingen
De meest succesvolle bedrijven blijven succesvol, omdat ze zich tijdig aanpassen aan de gewijzigde omstandigheden. Dat eist een mentaliteit van goed kunnen analyseren, aanvoelen en snel handelen. Het DOEN is onderdeel van de cultuur. Om dit proces mogelijk te maken, weet het bedrijf wat belangrijk voor haar is en zal zich hier dan ook op concentreren (kerncompetenties). Het bedrijf DOET waar ze goed in is. Het overige wordt uitbesteed aan betrouwbare partners (outsourcen). Het samenbindend element succes, zorgt voor een hechte cultuur, waarin de aanleg voor goede en vernieuwende prestaties zijn ingebet. DE SUCCESBASIS VOOR MORGEN
AdServio kan u helpen de basis voor succes te leggen of te continueren, door met u vernieuwende visies te genereren, door het regisseren van veranderingen en het mobiliseren van latente capaciteiten in uw organisatie.

Een DGA of directeur mist vaak een onafhankelijk en professioneel klankbord. Een sparringpartner met ondernemingservaring. AdServio biedt misschien dat klankbord. Nu spreken we hier niet over vrijblijvendheid, maar betrokkenheid bij zowel het idee, als de uitvoering. Dan kan het nog wel eenzaam zijn aan de top, maar toch staat u er niet meer alleen voor. Voorop staat dat u, als ondernemer, regelmatig met iemand kunt overleggen, die weet wat ondernemen is, u aanvoelt en bovendien op tijd de valkuilen herkent.